Producten
Nieuwsbrief
Aanmelden
Foto

"Anorexia was geen ziekte voor me. Het was mijn beste vriend, de soulmate die me nooit zou teleurstellen."

Yentl Keuppens was verslaafd. Verslaafd aan het idee dat ze de magerste moest zijn. Verslaafd aan controle over haar lijf én haar gevoelens. Verslaafd aan niet eten. Op haar achttiende had ze een abonnement op de rolstoelen van het ziekenhuis en wist ze niet meer hoe honger voelde. Het beest anorexia had haar in zijn greep. Op haar dieptepunt woog ze nog 25 kilogram.

Vandaag is Yentl een rolmodel voor tienduizenden jonge meisjes en vrouwen, die haar volgen op haar blog of Instagramaccount of die haar kennen van de Vijf-reeks "Pink Ambition". In dit boek vertelt ze openhartig over het leven achter de perfecte selfie.

100 % Yentl gaat over haar onzekerheden, haar moordende perfectionisme én het gevecht dat ze geleverd heeft om de inspirerende jonge vrouw te worden die ze vandaag is. Yentl geeft ook tips over hoe je een positief zelfbeeld krijgt én je lijf en geest in balans houdt.

Omdat we voor de volle 100 % achter Yentl staan, promoten wij ook graag haar boek. Wie graag haar boek wil bestellen kan ons een mailtje sturen naar
tinneke@j-a-m.be en wij zorgen ervoor dat je een gesigneerd exemplaar krijgt toegestuurd.

Aarzel niet want dit is echt een eerlijk boek door een top meid geschreven!
(19,99 euro *excl. verzendkosten)

Foto