Producten
Nieuwsbrief
Aanmelden
Foto

EEN UITZONDERLIJK FAMILIEBEDRIJF
Anouche en Anthony De Vroey, de oprichters van Les Cordes, zijn meer dan alleen broer en zus. Ze delen sinds geruime tijd dezelfde passie: juwelen. Nadat ze allebei enkele jaren ervaring opdeden in de sector, besluiten de De Vroey’s in 2001 een eigen collectie luxueuze, hedendaagse fantasiejuwelen op de markt te brengen. Ze toonden aan dat een eenvoudig concept een schot in de roos kan zijn, ook in de juwelensector.
“LES CORDES” – VAN EENVOUDIG IDEE TOT BELGISCH TOPMERK
Het idee: neem een assortiment veters in een oneindige variatie van kleuren en knoop die rond je hals. Voldoende afwisseling naargelang je humeur, je outfit of de gelegenheid. Een jaar na de lancering van het concept in 2001 worden de eerste 3 modellen in verschillende kleuren op de markt gebracht, gecombineerd met enkele zilveren hangers. Het wordt onmiddellijk een groot succes, een echte rage. Sindsdien is het merk “Les Cordes” een vaste waarde geworden in de Belgische mode- en juwelenwereld.
HET CONCEPT: MODIEUS & VERNIEUWEND
Vandaag is “Les Cordes” uitgegroeid tot een volwaardig merk met een collectie van meer dan 100 verschillende modellen. De huidige collecties richten zich naast de dames ook tot de kinderen en worden tweemaal per jaar vernieuwd. Het mag gezegd worden, “Les Cordes” biedt een gevarieerde collectie handgemaakte juwelen aan, exclusief, origineel, betaalbaar en bovenal van goede kwaliteit.
Uurwerken zijn tegenwoordig een modeaccessoire. Les Cordes speelt in op deze tendens en heeft een uitgebreide collectie aan uurwerken.

 

Foto

Yzbel is een Belgisch juwelen collectie die tijdloze en exclusieve juwelen ontwerpt voor elke vrouw. Yzbels' kernwaarden zijn warmte, intuïtie en connectie. Dit werd de basis sinds 2011 voor iedere collectie. Elk juweel van Yzbel is handgemaakt en uniek net zoals de vrouw waarvoor Yz'Bel ontwerpt. De juwelen variëren van opvallend tot subtiel, met matgoud als handelsmerk. Yzbels' eigen quote is "You are beautiful just as you are", wat perfect aansluit bij de boodschap die Yzbel elke dag weer brengt.

Foto

In 2000 is BIBA gestart in trendy zilveren sieraden met een hoog fashion-gehalte. Een concept dat midden in de roos trof. Het succes is het resultaat van jarenlange ervaring en het hebben van een goede kijk op de laatste trends op het gebied van sieraden en mode.

Foto

Diddi Design (Bud to Rose) is opgericht in 2006 door Diddi Camilla Nihlen. Ze creeëert tijloze juwelen voor moderne vrouwen. Elke item is een uniek design en soms zijn er persoonlijke boodschappen verwerkt dat een leuke touch geven. Ze gebruiken verschillende materialen zoals leder, suede, semi-edelstenen, zoetwaterparels en metaal om zo een stoere maar ook vrouwelijke look te creeëren.
 

Foto

Sweet 7 is een jong en trendy merk. De collecties veranderen regelmatig. Ze gebruiken vele natuurlijke materialen en semi-edelstenen. Sweet 7 heeft meestal 3 verschillende trends ieder seizoen.
 

Foto

Sweet-Deluxe is hét nummer 1 merk in Duitsland.
Het is een gesettelde waarde geworden in trendsettende en moderne juwelen.
Het concept is om kwaliteit aan een faire prijs te bieden.

 

Foto

Fiell staat voor betaalbare luxe. De juwelen zijn vrouwelijk en elegant. Bovendien ook anti-allergisch. Zij werken ook regelmatig met goudlagen.

Foto

Silis is opgericht in november 2011 door de Belgische ontwerpster en ambitieuze onderneemster Karen Busse. De naam refereert naar 'silly' en voor Karen betekent dit 'crazy/fun/hapiness/love'. Je kan direct merken dat haar ontwerpen rechtstreeks uit haar hart komen en bovendien wordt dit vlekkeloos gecombineerd met de laatste trends. EN Silis is dan ook nog eens erg betaalbaar! Een echte must have!

Get addicted!! 

Foto

The Rubz” brengt een unieke siliconen armband voor de speelse rebellen: nieuw in zijn soort, beschikbaar in een ruim kleurengamma: voor elk wat wils! De ontwerpen en de flexibiliteit van de armbanden bieden "TheRubz"- geïnspireerden het ultieme comfort. Kies jouw favoriete kleur, laat je zien – wees Trendy als geen ander!

Foto

De armbanden collectie van LaBussé bevatten steeds dé trendkleuren van het seizoen. Ze zijn met veel zorg ontworpen door de Vlaamse ontwerpster Karen Bussé. Zij is ook de bezielster van het enorm populaire merk Silis.

Met deze collectie gaat Karen een iets fijnere toer op.
Een groot deel van de collectie bestaat uit fijne kralen armbandjes die erg leuk zijn om met elkaar te combineren. Alle armbandjes zijn afgewerkt met rosé goud, zilver of goud. Deze zijn zelfs onderling erg leuk te combineren. 

Create your own arm party!

Foto

Djinn is gecreëerd in 2013 in Saigon, Vietnam door Caroline Istas.
"Miss Djinn" is de creatie dat haar begeleid gedurende haar reizen en haar elke dag inspiratie geeft. Zij maakt het leven leuker, specialer en soms een beetje stouter. Ze is simpel, loyaal en grappig. En geeft aan Djinn een dromerige touch.

Het is allemaal begonnen bij de passie van printen (zeefdruk) en steeds rommelig zijn. Zij had dikwijls grote tassen bij zich en vond nooit datgene wat ze hierin zocht. Nu heeft zij verschillende zakjes in haar tas, om haar spullen sneller terug te vinden en ook het overschakelen naar een andere tas gaat veel sneller.

Vandaag haalt zij haar inspiratie door haar omgeving en "Miss Djinn".

Kom mee in de droomwereld van DJINN